Testimoniale

Daniel PreoteasaCamera dubla twin
Veniti de pe drum, dupa apus, dupa o nefericita experienta cu o alta locatie si o rezervare facuta fara prea multe sperante, ni s-a confirmat inca o data ca un sut in fund este totusi un pas inainte. Muuult inainte . Constructie frumoasa, zona linistita, gazde foarte primitoare, camere (am inchiriat un apartament) suficient de spatioase, mobilate dragut si extrem de curate. Chiar asta am remarcat inainte de toate, mirosul de curat si proaspat. Paturile au fost comode iar lenjeria impecabila. Baia ok, consumabile la discretie apa calda ajunge imediat si cu presiune. Parcarea este luminata, foarte incapatoare si dispune de camera de supraveghere. Desi am stat putin, am remarct gradina foarte ingrijita si vegetatia bogata .Dealtfel totul se afla la marginea padurii. Locatia se preteaza clar si pentru sejururi mai lungi. Multumim gazdelor si recomandam si altora.
Ionuţ PătraşcuApartament
Ajunși pe seară la locație, am găsit gazdele foarte primitoare înconjurate de căldură. Construcția este frumoasă, zona liniștită. Apartamentul închiriat este suficient de spațios, mobilat cu bun gust și foarte curat. Camera matrimonială este suficient de mare, patul mare. În cealaltă cameră patul de o persoană, mobilă cu bun gust. În camere este parchet lăcuit, impecabil, acoperit de covoare foarte curate, deși afară plouase. Baia ok, consumabile la discreție, apa caldă ajunge imediat și cu presiune. Parcarea este foarte încăpătoare, luminată și dispune de sistem de supraveghere. Totul se află la marginea pădurii. Mulțumim gazdelor și recomandăm tuturor.
Cornel Bucia BalotaApartament
Foarte plăcută...Liniștită,zonă perfectă,gazde ospitaliere . Merită ...Impresionantă ospitalitatea. Am urmat recomandarile gazdei si am reusit sa vizitam tot ce ne-am propus. Locatia este perfecta,distanta pentru a vizita locurile importante,fiind perfecta. Departe de aglomeratie,dar cu sentimentul ca esti chiar in mijlocul orasului.Camerele foarte curate,atentie maxima din partea gazdelor,conditii foarte bune. Cu cea mai mare sinceritate,o recomand si nu veti fi dezamagiti.M-a impresionat simplitatea gazdelor,comunicarea foarte apropiata,sfaturile pe care le-am primit. Foarte importante sfaturile pentru turisti.Le doresc succes in viitor si cu siguranta,daca v-a fi ocazia,vom reveni cu foarte mare placere.
Oleg - Bucuresti Camera dubla twin
“Solicitudine, bunã semnalizare rutierã a pensiunii,hãrți gratuite, cunoaștere f. Bunã a punctelor de interes turistic și a situației construcțiilor rutiere la zi, etc.”
Adrian - Bucuresti Camera Dubla Matrimoniala
“Servicii excelente, amabilitate, curatenie, zona linistita, camera mobilata cu gust si atractiva ca si climat. ”
TOP